当前位置: 首页 > 学生园地 > 团委、学生会 > 学生会成员 > Content
    团委、学生会
    班级建设
    海外游学

学生会主席:廖鹏程

President: Liao Pengcheng

2016年04月29日 15:23 作者:中英学院 摄影:中英学院 点击:[]

廖鹏程,男,壮族,共青团员,2013级会计学(2)班学生,现任学院学生会主席,曾获广西民族大学优秀共青团员、优秀团干部、学术科研奖、三下乡暑期社会实践活动先进个人等荣誉。

Liao Pengcheng , Male , Zhuang people and member of the Communist Youth League , enrolled in 2013 , majoring in Finance and Accounting class 2 and the President of Students’ Union . He was the recipient of the following prizes and honors : Excellent member of the Communist Youth League , Excellent Cadre of Communist Youth League , Academic Research Award , and Advanced Individual of the Rural Area Practice in the Summer Vacation , etc .