我院教师走访实习单位看望学生

Teachers of the College Visited the Internship Unit to See Students

2017年08月16日 21:00 作者:方娇娇 摄影:中英学院 点击:[]

8月15日,我院教师方娇娇、刘丹宁代表学院走访广西东方广信会计师事务所、中审众环会计师事务所广西分所、广西鑫铭会计事务所等单位看望学生,了解学生实习情况。

On August 15th, teachers of the College, Fang Jiaojiao and Liu Danning, visited Guangxi Dongfang Guangxin Accountants, Union Power Certified Public Accountants Guangxi Branch, and Guangxi Dingming Accountants to see how the internship of students of the College going on.

说明: C:\Users\Administrator\Desktop\0815_13.jpg

说明: C:\Users\Administrator\Desktop\0815_2.jpg

老师们传达了学院对同学们的关心和期望,听取了各单位对我院实习学生的工作表现情况。各单位负责人均表示我院学生能虚心向学,对待工作认真负责,工作中能吃苦耐劳,表现良好。老师们询问了同学们碰到的问题、困难和想法,对同学们的工作给予了充分肯定,希望同学们能珍惜实习机会,勇于吃苦,敢于探索,尽量把所学理论知识与实践相结合,学以致用。

The teachers conveyed concern and expect of the College to the students, and listened to the introduction from the accountants about students’ performance. They all said that students of the College can all work hard and endure hardship, be modest and eager to learn and be responsible, and they did a good job. Teachers asked students what problems, difficulties they had in the process of the internship. They said yes to what they did and hoped they can cherish the chance, work hard and make creation, put what they learn in school into practice.

上一条:我院2017年暑期“大走访”社会实践活动报道——走访邕宁区那楼镇中山村 下一条:美国康伯斯威尔大学代表来访我院