我院与中国太平洋财产保险股份有限公司南宁中心支公司共建实践教育基地

The College Co-operate Education Practical Base with China Pacific Property Insurance Co Ltd Nanning Central Branch

2017年07月17日 16:36 作者:叶恬如 摄影:叶恬如 点击:[]

为大力推进教育教学改革,加强实践环节的教育与训练,增强校企合作,提高学生社会实践技能,7月14日下午,我院副院长刘志雄、叶恬如老师到中国太平洋财产保险股份有限公司南宁中心支公司参观,就建立校企合作关系、共建实践教育基地进行交流,达成合作协议。

To promote educational reform, academic practical training, and cooperation between school and enterprise and improve students’ practical skills, on July 14th, the Associate Dean of the College Liu Zhixiong and teacher Ye Tianru visited China Pacific Property Insurance Co Ltd Nanning Central Branch and talked to establish cooperation relationship and co-operate education practical base.

说明: C:\Users\Public\Documents\中英学院\校企走访图片\IMG_20170714_150011.jpg

副院长刘志雄向公司总经理张伟介绍了我院中外合作办学项目人才培养的基本情况,就建立校企合作关系的具体方案、如何输送更多人才到企业并为学生的实习和就业提供更多的机会和渠道进行深入交流。

The Associate Dean Liu Zhixiong introduced to the general manager Zhang Wei about the talents cultivation of the program of the College, and discussed the specific project of establishing cooperation relationship between the two sides, and made communication on how to send more talents to the firm, and provide students with more opportunities of internship and employment.

说明: C:\Users\Public\Documents\QQ图片20170715185349.jpg

最后,双方签订了共同建立实践教育基地战略协议书。我院副院长刘志雄向中国太平洋财产保险股份有限公司南宁中心支公司赠予广西民族大学校外实践教育基地牌匾。

Finally, both of two sides jointly signed a strategic agreement on establishing an education practical base. Liu Zhixiong, the Associate Dean of the College, gave China Pacific Property Insurance Co Ltd Nanning Central Branch a plaque for the education practical base of Guangxi University for Nationalities.

上一条:我院“乡村文旅融合调研小分队”三下乡活动顺利结束 下一条:我院与中兴公司洽谈共建视频与录播综合应用系统