学校信息中心到我院调研

Information Center of the University Came to the College to Do Survey

2017年07月01日 13:27 作者:李振艺 摄影:黄宏 点击:[]

6月28日下午,学校信息中心赵颜主任和邱武副主任到我院调研,调研以提高我院信息化水平为主题。为实现与合作方同步视频会议和课堂教学视频监控,我院需要安装一个同步视频会议室、一个同步视频教室和全部教室教学视频监控设备,我院廖东声院长(书记)和李振艺副院长参与调研。

28thJune, Director of Information Center Zhao Yan and deputy director Qiu Wu came to the College to help the College to improve information level. In order to introduce synchronous video meeting and video class into the College, the College needs a classroom with synchronous video and necessary equipment. Dean Liao Dongsheng and Associate  Dean Li Zhenyi attended the meeting.

上一条:我院召开2014级学生教学实习动员会 下一条:中英学院2016-2017学年度优秀辅导员名单公示