我院积极参加区2017年普通高校招生咨询会

The College Participated in Consultation of Recruitment of Universities of Guangxi

2017年06月28日 10:42 作者:方娇娇 摄影:方娇娇 点击:[]

6月24日至25日,我区2017年普通高校招生咨询会在南宁国际会展中心举行。我院在现场设点,为考生搭建沟通、交流的平台。

From June 24th to 25th, consultation of recruitment of universities of Guangxi in 2017 was held in International Convention Centre of Nanning. The College participated in the consultation and made platform for communication between the candidates and the College.

说明: C:\Users\Administrator\Desktop\Cache_-3dcaf4dd6cb42e61..jpg

说明: C:\Users\Administrator\Desktop\Cache_1e12c8d75372b26c..jpg

我院院长廖东声带领学院部分教师,在会展中心布展、发放宣传资料,接受考生和家长有关招生考试问题的咨询。

Dean of the College Liao Dongsheng led parts of teachers set up booth, put up posters, sent recruitment materials, and made Q&A.

“中英合作会计学专业是否颁发双学位,其培养模式如何?”一名高生问道。院长廖东声亲切地回答:“学生在广西民族大学学习四年,修完培养方案规定的全部内容,达到中英双方本科教学人才培养要求,将分别获得广西民族大学颁发的会计学本科毕业证书、管理学学士学位证书和英国斯泰福厦大学颁发的会计与金融学士学位证书。本专业采取‘4+0’培养模式,即大学4年均在国内学习,国外课程由英方大学全球招聘教师来授课。”

One candidate asked “Will students be awarded double degree? And how is the cultivation mode of the programme?” Dean Liao Dongsheng answered “This collaborative programme, under the ‘4+0’ model, will involve four-year study in Guangxi University for Nationalities(GXUN) and study of courses of Staffordshire University (SU) which will be taught by International teachers who are employed by SU. The students will be awarded Accounting & Finance degree from GXUN and the Bachelor of Arts (Hons) in Accounting & Finance from SU after they have accomplished and fulfilled all the requirements of the Exam Board of both Universities.”

此次招生宣传取得了良好的效果,既增强考生、家长以及社会对我院合作办学项目的了解,也宣传了我院的办学特色和办学实力。

The consultation not only got the students and their parents to have better understanding of the Sino-foreign collaborative programme but also promoted the characteristics and running strength of the College.

上一条:学校信息中心到我院调研 下一条:我院赴“桂、柳、钦、玉、梧、贵”等市开展招生宣传