我院赴“桂、柳、钦、玉、梧、贵”等市开展招生宣传

Teachers of the College Went to Cities as “Gui, Liu, Qin, Yu, Wu, Gui” to Make Recruitment Promotion

2017年06月27日 10:21 作者:方娇娇 摄影:覃露 黄宏 点击:[]

6月19日至22日,我院王义魏、黄宏、方娇娇、覃露等老师参加由广西区本科高校联盟主办,广西出版杂志社有限公司《求学》杂志承办的招生大篷车活动,赴阳朔中学、柳江中学、浦北中学、玉林一中、岑溪中学、贵港江南中学等开展招生宣传。

From June 19th to June 22nd, teacher Wang Yiwei, Huanghong, Fang Jiaojiao, Qin Lu joined the caravan which was held by Union of Universities of Guangxi and hosted by Education Guide Magazine of Guangxi publication, and toured Yangshuo Senior High School, Liujiang Middle School, Pubei Middle School, Yu Lin No.1 Middle School, Cenxi Senior High School, Jiangnan Middle School of Guigang to make promotion of recuitment.

说明: C:\Users\Administrator\Desktop\1.png

说明: C:\Users\Administrator\Desktop\IMG_3458.JPG

我院教师在现场设立展位,发放相关招生宣传资料,现场答疑,宣传了我院的办学特色和办学实力,增强考生、家长以及社会对我院合作办学项目的了解,提升考生报考的信心,达到了双赢的效果。

The teachers set up booth, put up posters, sent recruitment materials, and made Q&A. They told the characteristics and running strength of the College, got the students and their parents to have better understanding of the Sino-foreign collaborative programme which enhanced the students’ confidence in signing up for major of accounting.

据悉,我院高度重视招生宣传,召开工作布置会,强调要加强本科招生宣传工作,创新招生宣传方式,宣传我院办学特色及优势资源,同时部署工作安排,提醒注意事项。

It was reported that the College laid high value to the promotion of recruitment. Meeting was held to emphasize the importance of the promotion, creating promotion mode and promoting the characteristics and advantageous resources of the College. Arrangement and attentions of the promotion were also talked in the meeting.

上一条:我院积极参加区2017年普通高校招生咨询会 下一条:英国考文垂大学来访我院洽谈合作办学