英国考文垂大学来访我院洽谈合作办学

Representative of Coventry University of UK Visited the College to Discuss A Possible Collaboration of Sino-foreign Education

2017年06月27日 10:14 作者:何研春 摄影:何彩园 点击:[]

6月21日上午,英国考文垂大学商学院副院长唐纳德·芬利教授来访我院,洽谈未来合作办学事宜。

On June 21st, Professor Donald Finlay, Associate Dean of Faculty of Business and Law of Coventry University of UK, visited the College to discuss a possible collaboration of Sino-foreign education.

说明: C:\Users\Administrator\Desktop\IMG_3455.jpg

说明: C:\Users\Administrator\Desktop\IMG_3440.JPG

我院院长廖东声、副院长刘志雄、中英项目主管傅清心在国际教育综合楼411会议室接待来访。廖东声院长对唐纳德·芬利教授的来访表示欢迎。双方就两院校合作办学项目的发展进行探讨,希望能够促成合作。

Dean of the College Liao Dongsheng, Associate Dean Liu Zhixiong, and Director of Sino-British collaborative education programme received the visitor in Room 411 of International Educational Complex Building. Dean Liao Dongsheng welcomed Professor Donald Finlay, and talked about cooperation of Sino-foreign education, hoping that the cooperation can be facilitated.

副院长刘志雄向唐纳德·芬利教授介绍了我院的基本情况。双方就教学理念、教学形式、教学方法及今后发展面临的问题与挑战进行了交流。唐纳德·芬利教授介绍了考文垂大学国际合作办学情况,提出结合iPad与机器人进行教学的新模式,指出该教学模式已在美国部分高校试行,英国考文垂大学也考虑将此教学模式运用于课堂教学中。

Associated Dean Liu Zhixiong introduced general situation of the College to Professor Donald Finlay. They talked about educational idea, teaching form, teaching methods and problems and challenge which may be met in the future development. Professor Donald Finlay introduced international collaborative education of Coventry University, proposed new teaching mode--teaching by use of iPad and robot, saying that this mode had been used in some American universities and Coventry University also considered putting it into teaching.

双方进一步讨论了“3+1”、“2+2”等合作办学模式,就今后发展的方向提出建议。

Mode of collaboration such as “3 +1”, “2+2”and future developmental direction were also discussed in the meeting.

上一条:我院赴“桂、柳、钦、玉、梧、贵”等市开展招生宣传 下一条:我院2017届本科生毕业答辩顺利完成