我院2017届本科生毕业答辩顺利完成

Thesis Defense of Graduates of Class of 2017 of the College Was Held

2017年06月18日 14:56 作者:方娇娇 摄影:覃露 点击:[]

6月16日上午,我院2017届本科毕业生论文答辩分别在国教楼617、618室进行。我院院长廖东声、副院长李振艺、刘志雄,商学院李小奕、何晓岚等老师参加答辩会。

On June 16th, thesis defense of graduates of class of 2017 of the College was held in Room 617 and 618 in International Educational Complex Building. Dean of the College Liao Dongsheng, Associate Dean Li Zhenyi and Liu Zhixiong, teacher Li Xiaoyi and He Xiaolan from College of Business attended the defense.

说明: C:\Users\Administrator\Desktop\untitled 4.png

说明: C:\Users\Administrator\Desktop\untitled 3.png

答辩分为论文陈述、教师提问、学生答辩和教师评价四个部分。院长廖东声教授对答辩提出以下建议,一是论文应注意格式、排版等基础性问题;二是应重视论文选题、结构构架等问题;三是要对论文进行反复推敲、修改,以提高毕业论文的质量。

There were four parts of the defense: thesis statement,teachers' questioning, students’ defense and teacher evaluation. Dean Liao Dongsheng made proposals that students should pay attention to thesis format, type, topic, framework and made corrections to improve the quality of the thesis.

2013级会计学1班曾嘉伟以“广西茉莉花产业生产成本分析”为题进行答辩。他分析了广西茉莉花产业现状,提出了问题,对广西茉莉花产业生产成本发表自己的见解。

With the title of “research on production costs of jasmine flower industry in Guangxi”, Zeng Jiawei, student from Class one of Grade 2013, analyzed development of jasmine flower industry in Guangxi and proposed his opinions on production costs of jasmine flower industry.

各答辩评审小组老师对同学们的论文进行点评,并提出修改意见。

Teachers made evaluations on students’ thesis and put forward their suggestion on the correction of the thesis.

同学们表示论文答辩是一个检验自己大学四年所学知识的机会,同时从老师的提问与点评中了解到了自己的不足,更好地修改和完善自己的论文。

“Thesis defense is to check how we have learned, and from the questions and evaluations that were raised by teachers, we know what are needed to be improved” students said.

上一条:英国考文垂大学来访我院洽谈合作办学 下一条:我院第三次团员暨学生代表大会顺利召开