我院直属党支部召开全校党组织建设工作检查结果通报会

​​​​​​​​​Report of the Assessment of the Construction of CPC Party Was Made

2017年04月26日 07:59 作者:何彩园 摄影:覃露 点击:[]

4月20日,我院直属党支部在国教楼411会议室召开全校党组织建设工作检查结果通报会,会议由廖东声同志主持,教师党小组成员和入党积极分子教师代表参加。书记廖东声同志通报我支部在党组织建设中存在党员发展工作不够连续、党组织活动场所有待完善、毕业生党员转移工作落实不彻底等问题。

On March 20th, report of the assessment of the construction of CPC Party was made in Room 411 in International Education Complex Building by the CPC Branch of the College. Secretary Liao Dongsheng presided over the meeting and teachers who were the Party members and the applicants for Party Membership attended the meeting. Secretary Liao Dongsheng reported what problems the CPC Branch of the College still had had in the construction of the Party. “Recruiting new Party members is not so unsustainable; rooms for Party activity are insufficient; and transfer of Party relationship of graduates is not implemented thoroughly”, he said.

会上,各位党员同志针对我支部建设工作如何改善的问题展开讨论,畅所欲言。经讨论,我支部将针对组织建设问题实行分类负责制,通过教师党小组带动学生党小组,不断促进党员同志提高理论水平,完善我支部党组织建设工作。

All attendees made a free discussion and offered suggestion on how to improve the construction of the Party Branch. It came to the conclusion that the Party Branch should have a mechanism that classified each member’s responsibility which would promote all the Party members enhance their theoretical attainment and then improve the construction of the Party Branch.

上一条:中英学院第二届“我爱我家”宿舍评比活动获奖公示 下一条:我院与商学院联合举办2017年校园招聘会